26/06/2023

Ακροδεξιοί απολιτίκ παρτάκηδες λούμπεν φασισταριά ρατσιστόμουτρα γέμισαν τις κάλπες: είτε με τις ψήφους τους είτε με την απουσία αυτών.


Θέλω να γράψω ένα πρώτο σχόλιο για το χθεσινό αποτέλεσμα. Κατά αρχήν να γράψω πως τελικά δεν μου πήγαινε και το χέρι και η καρδιά και η λογική να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ όπως έλεγα αλλά τελικά το έριξα ΜΕΡΑ25. Και πολύ στεναχωρήθηκα που δεν μπήκε στη βουλή.

Όμως τι μαυρίλα μας πλάκωσε ταξικά μου αδέρφια; Τι μαυρίλα είναι αυτή; Ποιος είναι ο πάτος του βαρελιού; Γιατί μία σταλιά κουκίδα-φωτός περιβάλλεται από τέτοιο αβυσσαλέο Μαύρο;

Επειδή δεν συμφωνώ με τις αναλύσεις της Ήττας του δικού μας στρατοπέδου θα κάνω τις επόμενες μέρες μία συνολική επανεκτίμηση των γεγονότων σε άλλο μου blog και μετά θα σωπάσω πολιτικά, ελπίζω για μεγάλο διάστημα, ώστε να κοιτάξω κι εγώ αλλιώς τα πράγματα: από χωροχρονική απόσταση και θέση.

Αυτά παθαίνουν χώρες προτεκτοράτα που είναι απόλυτα έρμαια του κεφαλαίου και των πολιτικών υφισταμένων του και όταν όλοι αυτοί έχουν τέτοιες ικανότητες όπου καταφέρνουν να ελέγχουν σχεδόν απόλυτα όλες τις εξουσίες.

Διαβάστε για την Διάκριση των Εξουσιών.

Όπου σήμερα αντικαταστήστε την λέξη "τηλεόραση" με την λέξη "οθόνη" ή καλύτερα ακόμα με την φράση "συστημικά-ΜΜΕ".
Τα αποφθέγματα από εδώ.

"Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση."
Umberto Eco

"Αυτοί που διαβάζουν έχουν τον κόσμο κι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση τον χάνουν."
Werner Herzog

"Αν η χρήση του ελεύθερου χρόνου μας περιοριστεί στην παρακολούθηση τηλεόρασης για μερικές ώρες επιπλέον, θα εκφυλιστούμε ως άνθρωποι."
Eleanor Roosevelt

"Βρίσκω την τηλεόραση πολύ διαπαιδαγωγική. Όποτε κάποιος την ανοίγει, πάω στο άλλο δωμάτιο και διαβάζω ένα βιβλίο."
Groucho Marx


2 σχόλια:

seizeTHEsky είπε...

Πότε η λευκή Τελεία (στο κέντρο) θα κυριαρχήσει;
https://seizethesky-whiteblack.blogspot.com/2023/07/White-Dot.html

seizeTHEsky είπε...

Κρίμα που το ΕΕΚ δεν κατάφερε σε αυτές τις διπλές εκλογές να συμμετέχει. Απόλυτα κατανοητό, αλλά κρίμα, διότι ήταν από τις φορές που ήμουν σαν "χαμένος" πολιτικά και σκεφτόμουν να το ψηφήσω (για 2η φορά) επειδή κύρια συμφωνώ με την θέση που έχει για το Ουκρανικό και είναι αυτό που το ξεχωρίζει μακράν από την άλλη ταξική αριστερά. Το Ουκρανικό είναι το βασικότερο στην εξωτερική πολιτική και η στάση που κρατά κάποιο πολιτικό κόμμα γι'αυτό. Είμαστε ένα κλικ μακριά από τον αφανισμό και δεν ξέρουμε μέχρι που θα το πάνε οι Αγγλοσάξωνες.
https://www.neaprooptiki.gr/eek-gia-tin-itta-tou-nato-polemos-ston-polemo-ton-iberialiston/